vineri, 17 iunie 2011

TAXIMETRISTUL ETNOBOTANIC

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 2.15, poliţişti timişeni din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Timiş, au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism în regim de taxi, aflându-se sub influenţa substanţelor halucinogene.
Conducătorul auto, C.M., de 22 de ani, domiciliat în Timişoara, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism tip taxi, pe Calea Buziaşului din Timişoara, nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia. Pentru a reuşi oprirea acestuia, s-a solicitat sprijinul altor două echipaje de rutieră şi a poliţiştilor din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă-Timiş.
Pe Aleea Pădurea Verde din municipiu, poliţişti au oprit autoturismul, reuşind imobilizarea conducătorului auto.
În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, au fost găsite şase plicuri care conţineau un praf de culoare albă, ce au fost ridicate în vederea expertizării pentru stabilirea certă a conţinutului acestora.
C.M. a fost condus la Spitalul Clinic Municipal Timişoara, unde i-au fost recoltate probe biologice. Poliţiştii au întocmit pe numele conducătorului auto un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa substanţelor halucinogene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu