joi, 23 iunie 2011

Începe specializarea angajaților camerelor de comerț în meseria de consultant cameral


Cursul pilot de specializare a angajaților în ocupația de consultant cameral se va desfășura la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, în perioada 27 iunie – 1 iulie 2011, cu participarea a 20 de reprezentanți ai camerelor de comerț din țară.
Activitarea se desfășoară în cadrul proiectului “Schemă inovativă de adaptabilitate și specializare S.I.A.S.”, selectat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cofinanțat din Fondul Social European, derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu camerele de comert ale judeţelor Bacău, Brașov, Prahova, Satu-Mare și Vâlcea, Universitatea de Vest Timişoara, Escola Profissional Cristóvăo Colombo (Portugalia) și MONDIMPRESA (agenție a Uniunii Camerelor de Comerț din Italia).
Cursul este susținut de  Menuța IOVESCU - Director General al CCIAT și de Marius POPA - expert cu o experiență de 16 ani în calitatea de formator. 
Cursul este structurat în 9 module și se finalizează cu un examen și cu acordarea certificatelor de absolvire acreditate de Ministerul Muncii.
Proiectul este o premieră pentru sistemul cameral din România, propunând realizarea unei scheme inovative, unitare de adaptabilitate a angajaților camerelor de comerț la cerințele mediului economic în schimbare și la provocările globalizării. Realizarea și implementarea cu succes a proiectului va duce la modernizarea sistemului cameral românesc, la alinierea acestuia și, implicit, a serviciilor oferite firmelor, la standardele de calitate europene, internaționale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu