luni, 20 iunie 2011

Aquatim SA premiată la Expo Apa

 La cea de-a 13-a ediţie a manifestării Expo Apa - Bucureşti, Aquatim s-a întors cu un premiu de apreciere din partea Asociaţiei Române a Apei pentru "Fundaţia Aquademica - cel mai performant centru de pregătire vocaţională din domeniul apei". Rodul parteneriatului Aquatim - Primăria München, fundaţia şi-a deschis porţile anul trecut iar interesul specialiştilor de a participa la programele de pregătire profesională este tot mai mare. Venit din partea ARA, asociaţie profesională din România, acest premiu vine să confirme încă o dată rolul şi importanţa dezvoltării resurselor umane din domeniu.
Aquatim a participat la Expo Apa cu un stand propriu alături de ceilalţi operatori de apă din ţară facilitând astfel posibilitatea companiilor furnizoare de echipamente şi tehnologii dedicate apei de a-şi promova produsele şi serviciile. La secţiunea de lucrări, Aquatim a prezentat "Dezvoltarea infrastructurii de apă din judeţul Timiş".
Expo Apa este o manifestare anuală la care participă reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare din ţară, ai autorităţilor centrale şi locale, ai instituţiilor de învăţământ superior şi cercetare, ai Comisie Europene şi ai instituţiilor financiare internaţionale.
Evenimentul se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performantelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu