marți, 28 iunie 2011

Cupa României la Minifotbal a ajuns la Timişoara

La Sibiu, duminică a luat sfârșit cea de-a doua ediție a Cupei României la Minifotbal. Competiția de amatori care a reunit 28 de formații din tot atâtea campionate locale din țară, Cupa României a fost un bun prilej de testare a forțelor pentru echipele câștigătoare ale cupelor de minifotbal desfășurate la nivel loc sub egida Federației de Minifotbal din România care însumează peste 25.000 de jucători legitimați.
Competiția a fost câștigată de formația AS WMT Giroc Timișoara, care în finală a reușit să treacă cu scorul de 2-1, după un meci spectaculos, de Juventus Sibiu, în timp ce medaliile de bronz au fost primite de Cristian Construct Baia Mare care s-a impus în fața finalistei de anul trecut, Euro Glia Nusfalău, cu scorul de 2-0.
Săptămâna aceasta, începând de joi, maratonul minifotbalistic se reia cu cea de-a V-a ediție a Turneului Final al Campionatului Național de Minifotbal unde campioanele județene la minifotbal calificate își vor disputa titlul național la Timișoara, unde interesul pentru acest sport este foarte mare, în campionatul local fiind înscrise nu mai puțin de 108 echipe.
Pentru toamna acestui an, Federația de Minifotbal din România a luat decizia organizării Supercupei României la Minifotbal care va aduce față în față câștigătoarea Cupei României și respectiv a Campionatului Național de Minifotbal. În acest moment echipa din Timișoara, AS WMT Giroc, așteaptă să-și cunoască adversara, chiar la finalul acestei săptămâni.
Cele 28 de echipe participante anul acesta la Cupa României la Minifotbal au fost: RMC 24 Alba-Iulia, FC Coriolan Bacău, Klinker Braşov, Calia Press Bucureşti, Dream Mob Buzău, AS Secpral Cluj-Napoca, Magnolia Craiova, Alfa Team CristurDeva, IPA Jandarmii Focşani, Ancora Galaţi, Phoenix Hunedoara, Nera Computers Iaşi, Săgeţile Albastre Otopeni, Dracii Roşii Mediaş, CS Dinamo Severin, Fenix Play Piatra Neamţ, Inter Oradea, Unirea Teleajen Ploieşti, AmbientRoman, reprezentanta din Satu Mare care se va decide zilele acestea, BarceRoma Sibiu, Univers 2000 Sibiu, AdistalSuceava, Euro Glia Nuşfalău Zalău, Cipricom Zalău, Steaua Micro 11 Târgovişte, Vlad Centrum Târnăveni şi AS WMT Giroc Timişoara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu