joi, 9 iunie 2011

Operatorii economici şi protecţia mediului

 În perioada 21 februarie - 31 mai, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului si cei din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială, au executat verificări operative la un număr de 151 de operatori economici din care 63 cu activităţi de spălătorie auto, 42 cu activităţi de reparaţii şi întreţinere (service auto) , 26 cu activităţi de vulcanizare şi schimb ulei , 20 depozite de materiale de construcţii..
S-au executat verificări în ce priveşte respectarea prevederilor legale din punct de vedere comercial, urbanistic şi de protecţie a mediului.
În acest sens s-au luat măsurile legale în cazurile de nerespectare a prevederilor legale referitoare la funcţionarea şi desfăşurarea acestor activităţi.
Bilanţul acestei acţiunii s-a finalizat cu aplicarea unui număr total de 191 sancţiuni contravenţionale în valoare de 121.300 lei din care pe linie de mediu - 82 sancţiuni contravenţionale în valoare de 65.700 lei, iar pe linie de comerţ - 109 sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.600 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu