marți, 7 iunie 2011

Emisiune filatelică "30 DE ANI DEDICAŢI LUPTEI ÎMPOTRIVA HIV/SIDA"

Continuând seria proiectelor sociale cu rol de conştientizare şi sensibilizare a publicului larg, Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale dedicată unui eveniment de importanţă mondială – 30 de ani dedicaţi luptei împotriva HIV/SIDA.
În anul 2011 se împlinesc 30 de ani de la descoperirea virusului HIV şi totodată, 30 de ani de luptă împotriva acestui flagel mondial.
România a primit onorată invitaţia Uniunii Poştale Universale de a se alătura şi de a susţine proiectul social aniversar, alături de Biroul Naţiunilor Unite pentru HIV/SIDA (UNAIDS), Organizaţia Internaţională a Muncii şi UNI Global Union.
În ultimii 20 de ani, România a depus eforturi deosebite pentru a opri răspândirea infecţiei cu HIV.
În urma colaborării cu Reprezentanţa UNICEF în România şi Centrul Român HIV/SIDA, Romfilatelia introduce în circulaţie marca poştală cu tematică socială concomitent cu deschiderea, la sediul ONU de la New York, a lucrărilor Adunării la Nivel Înalt, care au ca temă lupta împotriva HIV/SIDA.
Începând cu data de miercuri, 8 iunie 2011, emisiunea filatelică 30 de ani dedicaţi luptei împotriva HIV/SIDA va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu