vineri, 10 iunie 2011

Traficant de droguri arestat la Timişoara


În cursul lunii aprilie 2011, la nivelul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog, sub îndrumarea directă a procurorilor DIICOT, au fost obţinute date certe cu privire la existenţa unei reţele infracţionale implicate în traficul şi consumul de droguri de risc şi mare risc.
Această reţea acţiona la nivel stradal pe raza municipiului Timişoara, în special în zonele frecventate de tineri, iar drogurile erau introduse în ţară din vestul Europei în cantităţi mici şi erau distribuite consumatorilor la preţul de 50-80 de lei/gram sau pentru comprimat.
În urma monitorizării activităţii grupării infracţionale, la data de 08.06.2011, s-a reuşit prinderea în flagrant a principalului suspect, în timp ce încerca să distribuie cantităţi de haşiş, marijuana şi comprimate de ecstasy.
Tot cu această ocazie, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare şi au fost audiate trei persoane, sub directa îndrumare a procurorilor D.I.I.C.O.T.
Cu ocazia cercetărilor au fost confiscate aproximativ 150 g de marijuana şi haşiş şi 37 de comprimate ecstasy. De asemenea a mai fost ridicată în vederea confiscării şi suma de 3.500 lei, bani proveniţi din vânzarea drogurilor.
Faţă de unul dintre suspecţi a fost luată măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu