marți, 28 iunie 2011

Cursuri intensive de engleză şi germană

Pe 4 iulie, Centrul de limbi straine ExamPlus incepe o noua serie de cursuri intensive de engleza si germana - special destinate persoanelor care vor sa acumuleze cunostinte de engleza sau de germana cat mai rapid si cursuri de conversatie - destinate celor care vor sa isi imbunatateasca cunostintele la nivel conversational.
Cursurile intensive se desfasoara in perioada 4-26 iulie. Un modul intensiv contine 14 sedinte, 4 pe saptamana a cate 2 ore si jumatate fiecare. Metoda folosita este cea comunicativa si asigura insusirea de cunostinte necesare pentru a comunica corect in scris sau oral. Se organizeaza cursuri pentru orice nivel si prin metoda folosita oricine poate invata si mai apoi comunica in limba straina aleasa.
Cursurile de conversatie se adreseaza persoanelor care deja au cunostinte de limba engleza sau de germana si vor sa-si imbunatateasca nivelul conversational. De cele mai mult ori, persoanele care cunosc o limba straina afirma ca pot intelege, dar nu se pot exprima in limba respectiva. Aceste cursuri vin in ajutorul acestor persoane si sunt create special pentru a se ajunge la un nivel mai ridicat de exprimare orala. Cursurile se desfasoara in perioada 04 iulie-15 august, cu o sedinta pe saptamana, durata unei sedinte este de o ora si jumatate, iar pretul unui modul este de 175 lei. La acest curs va veti exersa limba vorbita cu ajutorul dezbaterilor, discutiilor, prezentarilor, jocurilor interactive, toate desfasurate in limba straina studiata.
Inscrierea se poate face la sediul ExamPlus, situat pe M. Eminescu, nr 36, Timisoara (in spatele Liceului C.D. Loga). Pentru detalii suplimentare suntem disponibili si la numarul de telefon 0256 490 232 sau la adresa de mail contact@examplus.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu