vineri, 10 iunie 2011

Ascuns într-o stână de oi după ce a jefuit un cetăţean liberian

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Timiş, cu sprijinul Serviciului de Intervenţie Rapidă-Timiş şi a celor din cadrul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă au efectuat mai multe percheziţii la adresele unor suspecţi de comiterea mai multor tâlhării pe raza municipiului Timişoara.
Percheziţiile au fost efectuate la domiciliul lui C.G. Alexandru, de 22 de ani, V.R.Ştefan, de 22 de ani şi G.A.Dorin, de 23, toţi din Timişoara. Cei trei tineri sunt principalii suspecţi în cazul tâlhăriei comise în data de 08.06.2011 asupra lu B. Jonathan, de 31 de ani, cetăţean liberian, în urma căreia bărbatul a fost deposedat de portofelul în care avea suma de 600 euro, permisul de şedere, precum şi un telefon mobil. În urma agresiunii victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale.
În urma percheziţiilor, la domiciliul lui G. A. Dorin a fost descoperită o armă şi mai multe telefoane, iar de la adresa lui C. G. Alexandru a fost descoperită o biblie veche, din anul 1875, redactată în limba maghiară. Bunurile descoperite au ridicate pentru a se stabili provenienţa acestora şi dacă erau deţinute în mod legal sau nu.
Deoarece existau suspiciuni că cei trei intenţionează să părăsească ţara, poliţiştii procedat la reţinerea acestora în noaptea de 09/10.06.2011, G. A. Dorin, fiind ridicat de la o stână de oi dintr-o localitate aflată în apropierea vămii Moraviţa .
Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu