marți, 3 mai 2011

Poliţiştii timişoreni au descoperit într-un autoturism 1500 de pachete de ţigări netimbrate

În urma unei acţiuni organizate de poliţişti a fost depistat un autoturism, în care erau transportate 1.500 de pachete de ţigări netimbrate de provenienţă China.
În ziua de 03.05.2011, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Informaţii şi Protecţie Internă au desfăşurat o acţiune în vederea combaterii contrabandei cu ţigări.
Cu această ocazie, în jurul orei 10.30, pe Calea Aradului din municipiul Timişoara, a fost depistat unui autoturism în care erau transportate 1500 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, fără documente de provenienţă a acestora.
Conducătorul autoturismului, M.F.G., de 27 ani, a fost condus la sediul Poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile netimbrate.
Persoana în cauză va fi reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Autoturismul mai sus menţionat, a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor asiguratorii conform dispoziţiilor procurorului de caz, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu