joi, 12 mai 2011

Noi proiecte de hotărâre

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:
Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Statului de Funcţii pentru Casa de cultură a Municipiului Timişoara.
Proiect de hotărâre privind acordarea gratuităţii la transportul public local elevilor din ciclul liceal care frecventează instituţiile de învăţământ din Municipiul Timişoara pentru anul 2011.
Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Statului de Funcţii pentru Direcţia Poliţiei Locale Timişoara.
Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2011 al S.C. Compania Locală de Termoficare COLTERM S.A.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 30 mai 2011, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu