luni, 30 mai 2011

Marşul Regional al Factorilor Poştali... cu reorganizare

Centrul Regional Retea Postala Timisoara a marcat, la sfarsitul acestei saptamani, la Herculane, un eveniment de referinta pentru Posta Romana si-anume editia cu numarul 35 a Marsului Regional al Factorilor Postali.
Concurentii din cele patru judete, Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara, au marsaluit, pret de o ora, pentru a-si adjudeca trofeele puse in joc, diplomele, dar si locurile in marea finala a Marsului National al Factorilor Postali, ce se va desfasura, peste doua saptamani, la Brasov.
Din fiecare judet, au concurat 3 femei si 3 barbati, iar detinatorii podiumului au fost hunedorenii: locul I femei Zeleniac Ileana, Hunedoara, respectiv locul I barbati Cic Petru, Hunedoara.
Castigatorii locurilor I, II si III femei si barbati vor merge la marea “finala” de la Brasov.
La Herculane a fost prezent directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara, Nelu Balas, directorii judeteni din Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara si, ca invitat special, liderul Sindicatului Postei Romane, Matei Bratianu.
Intalnirea a avut un dublu scop: organizarea competitiei sportive si o sedinta de lucru, pe tema reorganizarii companiei.
Matei Bratianu a oferit detalii despre strategia avuta in vedere, pe linie sindicala, despre viitorul celor peste 35000 de angajati, concluzia fiind aceea ca sindicatul va lupta, si pe viitor, pentru ca reorganizarea sa nu fie una dura, cu concedieri masive, ci una profitabila si adaptata cerintelor pietei postale.
De altfel, in cateva zile, la Bucuresti, va avea loc o noua runda de negocieri intre sindicat si conducerea CNPR, unde se vor detalia masurile avute in vedere.
Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara, Nelu Balas, s-a declarat multumit de concluziile celor doua zile de discutii: “Sunt multe de facut, in perioada urmatoare, eficientizarea Centrului nostru a ramas o prioritate, pentru care ma voi lupta. Ma bucur ca domnul Bratianu cunoaste in amanunt proiectele noastre si le sprijina”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu