marți, 31 mai 2011

Tentativă de omor pe strada Izlaz

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie al Judeţului Timiş, au reţinut un bărbat pentru că şi-a lovit concubina de mai multe ori cu un cuţit.
În data de 30 mai, in jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Sectiei trei Politie Timişoara au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Izlaz, din Timisoara, a avut loc o altercaţie între un bărbat şi o femeie.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care a constatat că femeia a fost lovită de mai multe ori cu un cutit de către concubinul acesteia. Datorită leziunilor suferite, aceasta a fost transportată de urgenta la spital unde s-a intervenit chirurgical.
La scurt timp, la sediul sectiei trei poliţie, s-a prezentat B. ROMICA, de 32 de ani, din Timişoara, autorul faptei, care a recunoscut că el a înjunghiat-o pe fosta lui concubină M.Daniela , de 22 de ani, din Timişoara .
Poliţiştii au întocmit dosar penal agresorului pentru tentativă la omor calificat.
În baza probatoriului administrat în cauza, B. Romica a fost retinut pe baza de ordonanţă de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu