luni, 30 mai 2011

Nu-i ţígară netimbrată să nu fie confiscată

În urma controlului traficului rutier, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat un autoturism, în care erau transportate 1.990 de pachete de ţigări netimbrate de provenienţă duty-free.
În ziua de 29.05.2011, în jurul orei 18, pe strada 16 Decembrie, din municipiul Timişoara, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au depistat un autoturism în care erau transportate 1990 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de aproximativ 19.900 de lei, fără documente de provenienţă a acestora.
În momentul opririi pentru control la volanul autoturismului se afla C. E, de 30 ani, din Timişoara, iar pasager pe locul din dreapta faţă se afla R.M., de 25 ani, din Timişoara. Ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei unde a fost a fost întocmit dosar penal conducătorului auto pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile netimbrate.
Persoana în cauză va fi reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu