marți, 17 mai 2011

39 metri cubi de material lemnos confiscat de la un lugojean

În data de 16.05.2011, poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Ordine publică Rurală Deta şi din cadrul posturilor de poliţie Moraviţa şi Jamu-Mare au organizat o acţiune, în urma căreia au dispus confiscarea a 39,146 de mc material lemnos, din specia răşinoase.
În fapt, în jurul orei 20.40, poliţiştii au oprit pentru control, pe DN 57, pe raza localităţii Jamu-Mare,o autoutilitara condusă de D. Dumitru de 54 ani, din municipiul Lugoj, care transporta cantitatea de 39,146 mc de lemn în autoutilitară şi în remorca ataşată acesteia.
Ca urmare a verificării documentelor de transport a materialului lemnos s-a stabilit că pe avizul de însoţire a mărfii era înscrisă doar cantitatea de 29 mc, motiv pentru care a fost dispusă de către poliţişti ridicarea întregii ccantităţi de lemn, care face parte din categoria lemn de foc -buştean răşinoase.
În cauză a fost dispusă de către poliţişti sancţionarea contravenţională a conducătorului autoutilitarei conform prevederilor Legii 171 din 2010 cu amenda în valoare de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, urmând ca lemnul să fie valorificat de către Ocolul Silvic Lunca Timişului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu