luni, 23 mai 2011

ULTIMUL SEMINAR DE PRACTICĂ- SIGMA TV VINE LA TIMIŞOARA


Miercuri 25 mai, ora 12:30, va fi organizat ultimul seminar de practică din cadrul proiectului « Practicanţii de azi, profesioniştii de mâine ai televiziunilor », proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”. Seminarul va avea loc la Universitatea de Vest din Timişoara, B-dul Vasile Pârvan, nr. 4, Timişoara.
Seminarul organizat are scopul de a-i conştientiza pe studenţi cu referire la debutul stagiilor de practică, modul de desfăşurare, perioada de practică, dar şi alte informaţii necesare studenţiilor în stagiile de practică, Sigma TV, “Televiziunea ta de practică”!
Stagiile de practică sunt programate să înceapă din luna iunie 2011.
Seminarii de practică în cadrul proiectului au avut loc la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării- Universitatea Bucureşti, Universitea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universitatea Politehnica din Bucurşti. Toate seminariile de practică au avut un real succes; peste 300 de studenţi şi-au arătat intenţia de a se înscrie in stagiile de practică, Sigma TV- “Televiziunea ta de practică”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu