marți, 31 mai 2011

Manifestări timişorene de 1 Iunie

*1 Iunie - Ziua Copilului, este un prilej minunat de a-i sărbătorii pe minunaţii noştrii copii, şi de a ne aduce aminte totodată de responsabilitatea ce o avem fiecare dintre noi faţă de mediul înconjurător, pentru că după cum spune un vechi proverb: " Pământul nu este o moştenire de la părinţi , ci este un împrumut de la copiii noştrii ."
Astfel, în data de 1 iunie 2011 între orele 8,30-12,00 Comisariatul Regional şi Judeţean Timiş şi Liceul cu Program Sportiv “Banatul”, din Timişoara, vă invită să participaţi la o serie de acţiuni dedicate celor două evenimente, care au drept scop conştientizarea de către factorii implicaţi, precum şi de către orice persoană fizică sau juridică a importanţei acţiunilor noastre de a asigura un mediu sănătos şi curat atât copiilor noştrii cât şi generaţiilor viitoare.
Tema din acest an a Zilei Mondiale a Mediului este: ” Pădurile: Natura La dispoziţia dumneavoastră!” , temă care trebuie să ne aducă aminte că bogăţiile naturii şi beneficiile acesteia sunt la dispoziţia noastră a tuturor , fie copii sau adulţi, dar numai printr-o gestionare durabilă a resurselor acesteia şi prin acţiuni preventive/protective, ea va fi în măsură să satisfacă nevoile şi generaţiilor următoare.

*Peste 100 de copii din judeţ şi din Timişoara, inclusiv micuţi cu situaţii familiale speciale, vor avea parte, miercuri, de 1 iunie, de o zi deosebită. Cu ajutorul Organizaţiilor Femeilor Liberale din Timiş şi Timişoara, în cadrul programului “Să construim viitorul împreună”, copiii îşi vor petrece ziua lor la Grădina Zoologică din Timişoara. Cu începere de la ora 10, la Zoo au loc mai multe evenimente dedicate copiilor, iar membrele OFL au decis să îşi dedice ziua pentru a le face mici bucurii copiilor de la Asociaţia SCOP şi nu numai.

*Vă invităm să păşiţi în lumea necuvântătoarelor de la Grădina Zoologică Timişoara pentru a sărbători aniversarea a cinci ani de la redeschidere.
Fiind o zi foarte importantă în care îi sărbătorim şi pe micii timişoreni am pregătit multe surprize atractive pentru aceştia.
Acestea fiind spuse vă aşteptăm cu mic cu mare în data de 1 Iunie, începând cu ora 10:00 la Grădina Zoologică Timişoara unde va avea loc Parada Mascotelor, eveniment organizat de Primăria Municipiului Timişoara prin Direcţia de Mediu şi Piti Show – Radio Timişoara.
R.A.T.T. pune la dispoziţie autobuze celor care doresc să viziteze Grădina Zoologică.
Cursele sunt gratuite şi vor pleca de la Punctele Cardinale din jumătate in jumătate de oră in intervalul orar 09:30 – 14:00 şi din oră in oră in intervalul orar 14:00 – 18:00.

*De 1 Iunie, ziua internationala a copilului, Serviciul pentru Protectia Copilului si Familiei Timisoara organizeaza pentru copiii din cadrul Centrului de Zi “Sf.Nicolae” un party la sediul serviciului, centru situat pe strada Platanilor nr.2, incepand cu ora 13.00.
Evenimentul va fi marcat prin jocuri distractive si concursuri, iar in final copiii beneficiind de un picnic.
Actiunea este sustinuta de Fundatia Hilfe für Kinder, patronata de d-na Mechtild Gollnick, care a fost alaturi de copiii beneficiari ai centrului de 15 ani.

*Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului în data de 01.06. 2011, beneficiarii centrelor de zi din cadrul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice - Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara vor organiza evenimente speciale împreună cu cu copii şi elevi cu scopul de a petrece o zi frumoasa împreună, de a împartăşi valori şi de a-şi aduce aminte de jocurile copilăriei.
Beneficiarii de la Centrul de zi "Sfinţii Mihail şi Gavril" vor face o vizită la Grădiniţa nr. 24, str. Măslinului nr.7/9, unde începând cu ora 11:00, împreună cu copii se vor bucura de momente de poezie, dans modern şi jocuri. Motto-ul evenimentului este "Să încercăm să fim mai des copii".
Elevii de la Şcoala Gen. nr.11 vor petrece în ritmuri de dans împreună cu beneficiarii Centrului de zi "Sfinţii Constantin şi Elena" la sediul nostru din Str. Telegrafului nr.8, începând cu ora 11:00.
"Bunicii" celor două centre de zi, dorind să aducă zâmbetul pe feţele "nepoţilor" vor oferii copiilor şi elevilor dulciuri şi mici cadouri.

Un comentariu:

  1. Voi recomanda oricui caută împrumut de afaceri către Le_Meridian, m-au ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea de quilting și a fost rapid Când am obținut un împrumut de la ei, a fost surprinzător de ușor de lucrat cu ei. Ele pot finanța până la suma de 500.000.000.000 de dolari (cinci sute de milioane de dolari) în orice regiune a lumii, atâta timp cât există 1,9% ROI pot fi garantate pentru proiecte. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii de aici și contactați serviciul de finanțare Le_Meridian activat. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.

    RăspundețiȘtergere