sâmbătă, 21 mai 2011

TIMIŞOARA, FRUMOASA MEA VERDE


În zilele de 7, 8 şi 9 iunie, la sediul Comunităţii evreieşti din Timişoara, se vor derula trei seri de film despre natură, mediu şi ecologie, trei zile de sat asociativ, bar biologic, fiind aşteptaţi 800 de participanţi la manifestarea intitulată "Timişoara, frumoasa mea verde".
Pentru prima dată la Timişoara, Institutul francez organizează două seri de proiecţie de filme «verzi», adică filme care tratează subiecte referitoare la biodiversitate, teme de mediu, dezvoltarea durabilă…

Un comentariu:

  1. Padurea Verde - Mon Amour _un SF posibil...

    Ar fi un film despre viitor.. Despre cei 40 de km de piste asfaltate pantru biciclete, rolleri , alergatori, plimbareti,.. Despre marea, unica , extraordinara Greenland- zona de agrement din Padurea Verde,... care la nivelul anului 2020 avea un numar de vizitatori de peste un milion anual... Despre piscinele acoperite termale , si despre serele exotice... Despre noua viziune civica privind sportul si sanatatea in orasul de pe Bega... Asa cum a fost orasul ,premiera europeana sau mondiala, la multe , in trecut..

    RăspundețiȘtergere