joi, 12 mai 2011

2500 pachete de ţigări timbrate necorespunzător descoperite de poliţiştii timişoreni

În urma unor activităţi specifice poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Timiş cu sprijinul au descoperit într-un autoturism parcat în zona Steaua 2500 pachete de ţigări de provenienţă Serbia.
În noaptea de 11/12.05.2011 , în jurul orei 02.20, ofiţerii de investigarea fraudelor cu sprijinul poliţiştilor din cadrul secţiei trei şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au descoperit într-un autoturism care era parcat pe strada Victor Vlad din municipiul Timişoara cantitatea de 2500 pachete de ţigări timbrate necorespunzător, în valoare de aproximativ 17.500 lei.
La volanul autoturismului a fost identificat Marin S., de 54 ani, din Timişoara, care a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile timbrate necorespunzător.
Bărbatul a declarat că a adus ţigările în ţară din Serbia, în cursul zilei de ieri, cu ajutorului transportului feroviar.
Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Autoturismul mai sus menţionat, a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor asiguratorii conform dispoziţiilor procurorului de caz, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu