luni, 30 mai 2011

YOUTHBANK

Liceul Teoretic "William Shakespeare" din Timișoara, prin Clubul IMPACT Shakespeare, alături de Muzeul de Artă vă invită să luați parte la  activitățile educativ - culturale din perioada 1-3 iunie 2011, intre orele 11- 14.30, în incinta muzeului.
Proiectul isi propune promovarea artei plastice si arhitecturale, ca zestre locala timisoreana. Beneficiarii direcți sunt elevi din unitățile de învățământ timișene, dar activitățile sunt deschise atat cadrelor didactice cat și părinților.
Personaje din tablouri sau doamne si domni îmbracaţi în haine de epoca vor invita pe rând grupuri de copii în Holul de Onoare, prezentându-le reguli de conduită în Muzeu, istoria culturală a Muzeului și a Palatului Baroc.
În cadrul expoziției ”Corneliu Baba” şi a Galeriei de Artă Europeană vor fi îndrumați de doi ”ghizi”, membri ai  Clubului IMPACT Shakespeare, în căutarea personajelor întâlnite în Holul de Onoare și a tainelor din artă.
Doritorii vor putea să-şi exprime bucuria descoperirii artei si a muzeului  lasându-şi  impresiile pe o foaie in stil artistic, literar sau plastic; cele mai deosebite lucrări fiind premiate.
Pe langa experienta câştigată, fiecare participant va pleca acasă cu un semn de carte sau un autocolant cu însemnele Muzeului, însoțite de invitația de a continua și în altă zi minunata călătorie prin lumea artei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu