marți, 31 mai 2011

COPILĂRIE DINCOLO DE GRATII

Centrul de Reeducare Buziaş, organizează miercuri, 1 iunie 2011, o serie de manifestări artistice, culturale şi sportive cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului.
Sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, în Centrul de Reeducare Buziaş, a devenit deja o tradiţie, fiind sărbătorită în ultimii cinci ani, oferind copiilor cu probleme sociale din Centrele de Plasament şi Centrul de Reeducare Buziaş prilejul de a socializa , de a învăţa şi exersa conduite prosociale, de exprimare talentului şi creativităţii, de manifestare a abilităţilor şi spiritului competiţional.
La acest eveniment sunt invitaţi să participe, alături de cei 95 de minori internaţi, copii de la Centrele de Plasament din Lugoj şi Recaş, elevii ai Liceului Teoretic din Buziaş precum si 10 femei ce execută pedepse privalive de libertate in Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad.
Manifestările vor începe , la ora 10,00 în sala de festivităţi a Centrului, cu un program cultural artistic ce va cuprinde muzică, dans, poezii şi reprezentatii teatrale, momente pregătite şi susţinute de către minorii internaţi şi invitaţii lor.
După spectacol sunt programate jocuri distractive,întreceri sportive şi concursuri de desene pe asfalt finalizate cu un picnic la iarbă verde astfel încât întregul eveniment să fie un prilej de interacţiune şi socializare între copii proveniţi din diferite medii sociale.
Organizarea Zilei Internaţionale a Copilului în cadrul Centrului de Reeducare Buziaş beneficiază, şi în acest an, de sprijinul Bisericii Baptiste Betel şi a Cofetăriei Codrina din Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu