miercuri, 4 mai 2011

Timişoara / Conferinţa Internaţională de Homeopatie

Eveniment medical de exceptie, organi­zat anual de Asociatia Medicala de Homeopatie din Timisoara, Conferinta In­ternationala de Homeopatie, ajunsa in 2011 la a doua editie, are loc in perioada 4-8 mai, la Buzias.
Pe parcursul a cinci zile, participantii se bucura de expunerile si dezba­terile generate de temele abordate de invitatul special al evenimentului: Dr. Jorgos Kavouras - PhD, Director de Studii la International Academy of Classi­cal Homeopathy (Alonissos - Grecia), Profesor de Homeopatie Clasica in cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii “Friedrich Alexander” (Erlanngen - Ger­mania), care a deschis lucrarile printr-o conferinta la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, cu titlul ”Nivele de sanatate – impor­tanta lor in medicina si particular in medicina homeopata”.
Dr. Jorgos Kavouras isi va continua seria de prelegeri intre 5-8 mai 2011 la Centrul International de Conferinte al Complexului Hotelier Parc din statiu­nea Buzias, pe urmatoarele sectiuni :
• 5 mai – Gastroenterologie clinica – partea I;
• 6 mai – Gastroenterologie clinica – partea a II-a;
• 7 mai – Cardiologie clinica;
• 8 mai – Pneumologie clinica – tratamentul pneumoniilor.
Evenimentul se adreseaza deopotriva specialistilor, medicilor de familie, studentilor, farmacistilor si publicului larg din tara si strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu