vineri, 6 mai 2011

Noaptea Europeană a Muzeelor nu va fi şi în Timişoara

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes care se află deja la a şaptea ediţie şi este sărbătorit de aproximativ 3.000 de muzee din Europa. În acest an, Noaptea Muzeelor se va desfăşura sâmbătă, 14 mai.
Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR) este partener oficial al evenimentului la nivel internaţional, coordonând desfăşurarea Nopţii Muzeelor în România şi asigurând o promovare amplă şi coerentă a activităţilor organizate de muzeele româneşti. Astfel, RNMR invită publicul să afle detalii despre activităţile organizate cu această ocazie de către muzeele din România vizitând site-ul www.noapteamuzeelor.ro, care anul acesta va avea şi o variantă în limba engleză.
Muzee din Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Dej, Deva, Galaţi, Giurgiu, Goleşti, Gorj, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Sinaia, Tulcea sau Târgovişte îşi aşteaptă vizitatorii în nocturnă. Concerte, proiecţii de filme şi animaţii, personaje care prind viaţă, ateliere pentru copii, prezentări, spectacole sau observaţii astronomice completează într-un mod inedit programul acestei nopţi speciale, transformând vizitarea expoziţiilor organizate de muzee în experienţe de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu