miercuri, 11 mai 2011

Hoţ de 16 ani reţinut de poliţie

Poliţiştii timişoreni au reţinut un tânăr de 16 ani suspect de comiterea mai multor furturi din locuinţe de pe raza judeţului Timiş.
Fiind în continuarea cercetărilor cu privire la comiterea mai multor furturi pe raza localităţii Bobda, judeţul Timiş, în ziua de 11 mai 2011, poliţiştii l-au depistat pe M. M. Ş., de 17 ani.
În noaptea de 28/29 aprilie 2011, persoana în cauză împreună cu S.M. , de 20 de ani, au pătruns într-o locuinţă din localitate de unde au sustras o maşină de tuns iarba, o maşină de tuns gardul viu, un prelungitor electric şi mai multe piese de auto noi, iar din prejudiciul de 1250 de euro cauzat a fost recuperată suma de 950 de euro.
Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în urma studierii materialului probator de către magistraţi, aceştia au dispus cercetarea în stare de libertate a lui S. M.
M.M.Ş. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu