miercuri, 25 mai 2011

Festivalul Tinere Talente la Casa Tineretului

Organizaţia de Femei din cadrul PSD Timiş organizează sâmbătă, 28 mai, cea de-a doua ediţie a Festivalului Tinere Talente. Succesul primei ediţii a fost un semn că evenimentul trebuie să aibă continuitate, iar conservarea tradiţiilor din Banat şi educarea tinerei generaţii a devenit una dintre priorităţile organizatorilor. Sâmbătă, pe scena de la Casa Tineretului, locul unde se va desfăşura festivalul, vor urca ansambluri de dansatori, solişti vocali, instrumentişti şi copii care vor recita poezii în grai bănăţean din mai multe localităţi ale judeţului Timiş.
La fel ca la prima ediţie, şi acum la festival vor participa si ansambluri ale minorităţilor sârbă, germană şi ucraineană din Timiş. „Festivalul este dedicat Zilei Internaţionale a Copilului. Ne dorim să punem în valoare aptitudinile artistice ale copiilor din judeţul Timiş”, a spus doamna Emilia Milutinovici, preşedinta Organizaţiei de Femei din cadrul PSD Timiş.
Festivalul Tinere Talente va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 16, la Casa Tineretului din Timişoara, parteneri media ai evenimentului fiind Favorit TV şi televiziunea Victoria din Vârşeţ, Serbia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu