marți, 31 mai 2011

Cine nu se spânzură, fură gaz metan

1. Poliţiştii timişeni au instrumentat mai multe dosare penale

Poliţiştii, au dispus, cu avizul procurorului de caz, începerea urmăririi penale în dosarul faţă de V. C. Adrian, de 48 ani şi C. D. Gheorghiţă, de 27 ani,ambii din comuna Criciova, judeţul Timiş, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Aceştia, în perioada 27- 31.03.2011, au pătruns prin efracţie în trei imobile, de unde au sustras diferite bunuri, scule şi motoare electrice.
Cu avizul procurorului de caz, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale în dosarul penal faţă de B. L. Petru, de 53 ani, din comuna Nădrag, judeţul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, deoarece, la începutul lunii aprilie 2011, a pătruns în garajul lui C.-B. Vasile, de unde a sustras bani şi bunuri.
Poliţiştii au întocmit un referat de terminare a urmăririi penale în dosarul privind pe D. N. Adrian, de 35 ani, din Lugoj, pentru comiterea infracţiunii de 'Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care are permisul de conducere reţinut', 'Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare' şi 'deţinerea de bunuri accizabile, în afara antepozitului fiscal. La data de 13.03.2011, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză avea permis de conducere reţinut, plăcuţele cu numerele de înmatriculare au fost eliberate pentru un alt autoturism şi transporta bunuri care nu au fost supuse accizării.
Poliţiştii au dispus , cu avizul procurorului de caz, terminarea urmăririi penale în dosarul privind pe Ş. Marcel, de 36 ani, din Lugoj, pentru comiterea infracţiunii de 'Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere'. În cursul anul curent a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

2. O persoană care nu poseda autorizaţie pentru utilizarea muzicii în spaţiile publice a fost depistată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie l-au identificat , în data de 30.05.2011, pe P. C. Mălin , de 28 ani , din Timişoara, , care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale situată pe strada Măslinului nu poseda autorizaţie pentru utilizarea muzicii în spaţii publice.

 3. Poliţiştii au aplanat o stare conflictuală izbucnită pe strada 1 Decembrie din Timişoara

 În data de 30.05.2011 , în jurul orei 13.00 , poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din Timişoara a avut loc o altercaţie între cetăţeni de etnie rromă , în urma căreia una dintre persoane a decedat.
La faţa locului s-au deplasat doua echipaje de poliţie, care au constatat că decesul nu se confirma , în cauză fiind un scandal verbal care s-a iscat între verişori respectiv între D. Partizan şi S. Ştefan, de 22 de ani, pe fondul unei datorii de bani pe care cel din urmă i-ar datora-o lui D. Partizan.
În urma scandalului iscat şi pe fondul căldurii lui C. Ştefan, de 47 de ani, tatăl lui S. Ştefan, i s-a făcut rău , acuzând stare de leşin.
La faţa locului a sosit şi un echipaj al ambulanţei care i-a acordat îngrijiri medicale acestuia.
Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 200 lei conform Legii 61/1991 faţă de S. Ştefan.

4. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la furtul de gaz prin intervenţia la aparatul de măsurat

La data de 30 mai 2011, în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Postului Comunal de Poliţie Giroc au fost sesizaţi de către C. Augustin, în calitate de delegat al unei societăţi de distribuire a gazului metan despre faptul că pe strada Timiş , cu ocazia unui control la un abonat R. Petru a constatat existenţa unor orificii la aparatul de măsurat.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că cele sesizate se confirmă.
Poliţiştii i-au întocmit acte procedurale pentru comiterea infracţiunii de furt de gaz prin intervenţia la aparatul de măsurat , contorul de gaz a fost ridicat, ambalat şi sigilat de reprezentanţi societăţii pentru continuarea cercetărilor, urmând ca societatea să formuleze reclamaţia şi să precizeze un prejudiciu în cauză.
În data de 30 05.2011, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost semnalaţi telefonic de V. D. Florea, în calitate de delegat la o societate comercială de distribuire a gazului metan despre faptul că în localitatea Giroc, judeţul Timiş, cu ocazia unui control efectuat la abonatul M. Mihaela a constatat o spărtură la aparatul de măsurat.
În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie constatând că cele sesizate se confirmă.
Poliţiştii i-au întocmit acte procedurale pentru comiterea infracţiunii de furt, contorul de gaz a fost ridicat, ambalat şi sigilat de reprezentanţii societăţii pentru continuarea cercetărilor, urmând să formuleze reclamaţia şi să precizeze un prejudiciu în cauză.
În cauză, cercetările vor continua.

6. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cele 1990 pachete deţigări depistate într-un autoturism

Urmare a informării noastre din data de 29.05.2011 privind reţinerea lui C. Eugen, de 33 ani, din Timişoara, care a fost depistat pe strada 16 Decembrie, în timp ce transporta cu un autoturism, 1990 pachete de ţigări netimbrate de provenienţă duty-free.
Persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, iar magistraţii au dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 zile. De asemenea, la data de 30.05.2011 a fost dispusă măsura sechestrului asigurator asupra autoturismului cu care acesta a fost depistat în trafic, în valoare de aproximativ 18.000 lei.

7.Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie l-au identificat, la data de 30.05.2011, în jurul orei 18.00, pe P. Ioan, de 35 ani , din comuna Crăcăoani, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Călan din Timişoara fără a poseda permis de conducere.
Pe numele său, poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu poseda permis de conducere.
Cercetările vor continua.

8.Poliţiştii au efectuat primele verificări cu privire la o persoana găsită spânzurată în locuinţa sa

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Biled au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, în data de 30.05.2011, despre faptul că o persoană a fost găsită spânzurată în locuinţa sa.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie,iar din primele verificări efectuate s-a constatat faptul P. Nicolae, de 67 ani, din Biled, judeţul Timiş, că fost găsit spânzurat într-o anexă din incinta imobilului unde locuia.
Pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă , în interiorul locuinţei au fost descoperite urme de deranj sau răvăşire iar fiica acestuia nu a observat bunuri ca fiind dispărute din interiorul imobilului.
Cercetările vor continua.

9.Poliţiştii au depistat o persoană care conducea un autoturism care nu era înmatriculat în circulaţie

În data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii l-au depistat pe B. Ioan, de 55 de ani,din localitatea Traian Vuia,judeţul Timiş, pe strada Dr. Episcop Ioan Bălan din municipiul Lugoj în timp ce conducea un autoturism pe care erau montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii a căror valabilitate a expirat din data de 19.05.2011.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a fi înmatriculat în circulaţie.
Cercetările vor continua.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu