miercuri, 4 mai 2011

10 173 pachete de ţigări reţinute de inspectorii vamali de la D.R.A.O.V. Timişoara

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, au descoperit şi reţinut în vederea confiscării 10 173 pachete de ţigări şi două autoturisme.
În data de 03.05.2011 inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara (D.J.A.O.V. Arad, D.J.A.O.V. Timiş şi B.V. Moraviţa), au desfăşurat o serie de misiuni singulare sau în colaborare cu alte insituţii, în urma cărora au descoperit 10.173 pachete de ţigări, nedeclarate sau abandonate de către cei care îşi propuseseră să le introducă ilegal în ţară. Ţigările, de diferite mărci, aveau o valoare totală de aproximativ 100.000 lei.
În cadrul aceloraşi misiuni au fost reţinute şi două autoturisme care aveau modificări structurale destinate trecerii frauduloase a frontierei de stat a ţigărilor de contrabandă.
Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a reţinut, în vederea confiscării, cele 10 173 pachete de ţigări, precum şi cele două autoturisme şi a sancţionat contravenţional persoanele implicate cu amenzi în cuantum de 31.500 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu