miercuri, 7 septembrie 2011

Tony din Bucureşti, la furat prin Timişoara

 În data de 6.09.2011, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 au reuşit depistarea şi reţinerea unei de persoane suspecte de comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale.
În urma unor investigaţii specifice, poliţiştii au stabilit că C. TONY, de 42 de ani, din Bucureşti, este suspect de comiterea furtului din data de 04 septembrie 2011 din incinta unui complex comercial.
 Totodată s-a mai stabilit că el mai este suspect de comiterea altor cinci furturi din societăţi comerciale, comise de la începutul lunii septembrie 2011, în urma cărora au fost sustrase un telefon mobil, produse cosmetice şi alimentare.
 În data de 06 septembrie C. Tony a fost depistat pe strada Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Timişoara şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă.
C. Tony mai este suspectat că în noaptea de 17/18.07.a.c., în jurul orei 02.00, ar fi pătruns într-un magazin aflat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, din Timişoara, de unde după ce a ameninţat vânzătorul cu un cuţit, ar fi sustras mai multe plicuri cu diferite produse în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu