joi, 8 septembrie 2011

Grădiniţa din Maşloc, jefuită

La data de 8 septembrie 2011, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara au depistat trei persoane suspecte că mai multe bunuri dintr-o grădiniţă din localitatea Maşloc.
 Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 06.09.2011 de către M. Ciprian, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul grădiniţei, aflată în curs de amenajare, în perioadă 10 august - 06 septembrie 2011, de unde au sustras obiecte sanitare, calorifere şi lămpi de iluminat creând un prejudiciu de 2.000 de lei.
 În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost depistaţi P. D., de 16 ani, H. A, de 14 ani şi L.A. Florin, de 18 ani, toţi din localitatea Maşloc, judeţul Timiş care după ce au sustras bunurile din interiorul clădirii le-au comercializat.
 Poliţiştii le-au întocmit câte un dosar penal pentru comiterea infracţiuni de furt calificat fiind dispusă cercetarea în stare de libertate a lui P. D. şi a lui H. A, iar L. A. Florin a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
 În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă.
O parte din bunuri au fost recuperate şi predate administratorului firmei care se ocupa de reamenajarea clădirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu