marți, 27 septembrie 2011

Cel mai bine distribuit film a fost BON JOVI - LIVE AT MADISON SQUARE GARDEN

O.R.D.A. publică periodic topul celor mai bine distribuite produse muzicale şi video editate, existente pe piaţa românească.
În luna iulie 2011 a fost eliberat un număr de 727.403 marcaje holografice aplicabile pe videograme. Aceste marcaje au fost eliberate în urma solicitărilor unui număr de 11 producători/importatori de videograme.
Conform datelor provenite din Registrul Naţional al Videogramelor (RNV), administrat de O.R.D.A., date raportate de producători în perioada 1- 31.07.2011, primul loc în topul celor mai bine distribuite filme a fost ocupat de 'BON JOVI - LIVE AT MADISON SQUARE GARDEN' produs de OPTICAL DISC SOLUTIONS cu un număr de 40.000 de marcaje holografice aplicate pe produs. Locul 2 în acest top a fost ocupat de alte 4 filme, pentru fiecare, producătorii raportând un număr de 30.000 de marcaje holografice aplicate pe produs. Cele 4 filme sunt: MAGICIENII CUVINTELOR SUPERWAY - 'PINOCHIO', 'MICA PRINŢESĂ', produs de CONVERGENT MEDIA, THE RING, SECRETS, VANISHED, toate cele trei fiind produse de EDITURA LITERA INTERNATIONAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu