joi, 1 septembrie 2011

Reabilitare termică exterioară fără autorizaţie

Având în vedere sesizări ale cetăţenilor cu privire la faptul că la unele blocuri de locuinţe din Zona Circumvalaţiunii se execută lucrări de reabilitare termică exterioară, s-a demarat procedura de verificare a legalităţii executării acestor lucrări.
 În urma verificărilor executate s-a constatat că lucrările sunt în curs de execuţie, sau au fost executate în urmă cu aprox.2 luni, fără deţinerea autorizaţiei de construire.
 Pentru executarea lucrărilor de construcţii fără autorizaţie de construire, conform Legii nr.50/1991 republicată si actualizată, a fost sancţionată contravenţional o societate de construcţii cu amenzi în valoare de 9000 lei dispunându-se totodată oprirea imediată a lucrărilor până la obţinerea autorizaţiei de construire. Se
face cunoscut asociaţiilor de proprietari sau proprietarilor apartamentelor situate în blocuri de locuinţe sau imobile cu mai multe apartamente, cu peste 3 nivele că în conformitate cu prevederile legale, astfel de amenajări (izolări termice exterioare) nu se pot efectua decât după obţinerea autorizaţiilor legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu