luni, 5 septembrie 2011

Timbre cu Arena Naţională

Alăturându-se unui alt proiect de anvergură, Romfilatelia introduce în circulaţie o nouă emisiune dedicată celui mai nou edificiu al capitalei româneşti. Înălţată pe locul fostului Complex Sportiv '23 August', Arena Naţională este cel mai mare şi mai modern stadion, nu doar din Bucureşti, ci şi din România.
Cu o capacitate de 55.000 de locuri, două gradene, 40 de loje, restaurante şi baruri, Arena Naţională dispune de un modern acoperiş retractabil din membrană pe structură din cabluri de oţel. Dotat cu 4 ecrane video de câte 30 de m2 fiecare, noul stadion face posibilă găzduirea oricărui tip de eveniment cu amplă desfăşurare, de la competiţii sportive, la concerte şi spectacole muzicale.
 Ridicată după patru ani de muncă asiduă, Arena Naţională corespunde standardelor UEFA şi va fi inaugurat cu prilejul meciului de fotbal România-Franţa, din cadrul Preliminariilor EURO 2012. De asemenea, trebuie menţionat şi faptul că, în anul 2012, pe Arena Naţională se va juca finala UEFA Europa League.
Începând cu ziua de marţi, 6 septembrie 2011, emisiunea de mărci poştale Noul Bucureşti II - Arena Naţională va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu