vineri, 1 iulie 2011

Un poliţist din Bucureşti s-a împuşcat în cap

În dimineaţa de 1 iulie, în jurul orelor 04:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin sistemul de urgenţă 112 că într-un apartament de bloc din zona străzii Valea Argeşului, sector 6 au fost trase 2 focuri de armă.
La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Secţiei 25 Poliţie şi o ambulanţă SMURD. La adresă a fost găsită o femeie ce prezenta o plagă împuşcată, în zona gâtului, superficială. I-au fost acordate îngrijiri medicale după care a fost transportată la spital.
În apartament a fost găsit şi un bărbat decedat care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, lângă cadavru fiind găsit şi un pistol.
A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, care au preluat cercetările.
Cadavrul a fost ridicat şi transportat la I.N.M.L. unde urmează a fi efectuată necropsia.
Din primele date a rezultat că bărbatul decedat este agent de poliţie în cadrul Secţiei 25.
Ancheta a relevat faptul că agentul de poliţie, în vârstă de 32 de ani, deţinea arma în mod legal, era arma sa personală şi nu de serviciu şi o cumpărase în urmă cu câteva luni.
Agentul a fost evaluat psihologic şi a fost declarat apt psihologic şi medical atât pentru activitatea de poliţist cât şi pentru a deţine o armă de foc personală.
A fost încadrat direct în poliţie în anul 2006, iar pe parcursul anilor a fost notat cu calificativele de bun şi foarte bun.
Cercetările în cauză sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea elucidării cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest incident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu