duminică, 31 iulie 2011

Una din victimele agresiunii de la Deta a fost sancţionată de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri l-au sancţionat pe I. Petru pentru că depăşit limita legală de viteză impusă în localitate şi pentru lipsa documentelor de omologare a foliilor de pe geamurile autoturismului pe care îl conducea.
În data de 30.07.2011, în jurul orei 19.30 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Deta, în timp ce executau activităţi de fluidizare a traficului rutier cu ocazia organizării festivităţii Zilele Oraşului Deta, au oprit pentru control un autoturism care circula cu viteza de 69 km/h, pe raza oraşului.
După ce a fost oprit, poliţiştii i-au solicitat lui I. Petru , de 22 de ani, din Deta, documentele personale şi ale autoturismului precum şi documentele de omologare ale foliilor de pe geamurile laterale.
Deoarece conducătorul auto a declarat că nu deţine astfel de documente, poliţiştii i-au întocmit proces verbal de contravenţie atât pentru depăşirea limitei legale de viteză cât şi pentru lipsa documentelor de omologare a foliilor, fiindu-i reţinut totodată şi certificatul de înmatriculare a autoturismului.
Când unul dintre pasagerii autoturismului, Ş. Alexandru, a văzut că lipseşte certificatul de înmatriculare, s-a dat jos din autoturism a venit la echipajul de poliţie şi a devenit agresiv în limbaj cerând să i se dea certificatul de înmatriculare înapoi pe motivul că proprietarul maşinii este în închisoare, iar prin măsura luată poliţiştii l-au lăsat fără maşina în valoare de 6000 euro.
Deoarece Ş. Alexandru, a început să devină şi mai violent în limbaj, ameninţând ambii poliţişti şi că va sparge geamurile autoturismului s-a solicitat sprijinul echipei SPIR care a sosit imediat la faţa locului şi a aplanat conflictul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu