duminică, 31 iulie 2011

Un algerian la Timişoara

În cursul serii de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au procedat la reţinerea unui cetăţean algerian care a sustras o sumă de bani din torpedoul unui autoturism.
I. Domi, de 19 ani, cetăţean algerian, aflându-se într-un autoturism care circula în regim taxi a solicitat conducătorului auto să oprească în zona unui complex comercial din municipiul Timişoara, moment în care a sustras din torpedou o sumă de bani şi a ieşit în fugă din autoturism.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a observat pe suspect în parcarea complexului. Tânărul nu s-a oprit la solicitarea poliţiştilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, timp în care au fost executate în plan vertical patru focuri de avertisment.
Poliţiştii au reuşit prinderea acestuia pe strada Cugir din municipiu şi l-au condus la sediul poliţiei unde i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că suspectul a fost eliberat în cursul acestei zile din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în jurul orei 17.30, unde a fost încarcerat pentru 24 de ore fiind suspect de comiterea mai multor infracţiuni de furt în data de 29 iulie 2011, de pe raza municipiului.
Poliţiştii au procedat la reţinerea suspectului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu