miercuri, 27 iulie 2011

Proiect de strângere de fonduri - Limonada lui Iulian

Limonada lui Iulian este un proiect derulat de Asociaţia Bărbaţilor Creştini din Timişoara, început în luna iunie şi continuând în perioada 29-31 iulie 2011.
Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara, Asociaţia Beneva, Paşi către viaţă şi DGASPC Timiş.
Limonada lui Iulian este un proiect de strângere de fonduri pentru copiii cu polihandicap, neuropsihic din Centrul de recuperare şi reabilitare a copilului, de pe lângă DGASPC Timiş şi se va desfăşura în cadrul evenimentului “Ziua Timişoarei”, organizat de către Primăria Municipiului Timişoara. Evenimentul începe vineri, 29 iulie, orele 20.30, în Piaţa Unirii şi se încheie duminică, 31 iulie, orele 00.00.
Scopul principal al proiectului este creşterea calităţii vieţii copiilor cu polihandicap, neuropsihic din Centrul de recuperare şi reabilitare a copilului, prin amenajarea suprafeţei de joacă cu paviment elastic. Iar în al doilea rând, dezvoltarea responsabilităţii civice şi morale.
În cadrul evenimentului Ziua Timişoarei, se va servi trecătorilor însetaţi, limonadă şi nu numai, aceştia devenind parte din proiect prin donaţiile oferite. Acestea vor fi folosite pentru achiziţionarea şi montarea unui paviment elastic pentru locul de joacă de la Centrul de recuperare şi reabilitare a copilului, Timişoara.
Acest proiect vrea să arate oamenilor că spiritul caritabil al timişorenilor este spiritul oraşului, că Timişoara înseamnă o comunitate în care fiecare este atent la ce se întâmplă în jurul său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu