duminică, 24 iulie 2011

Timiş / Unul dintre fiii primarului din Deta, reţinut, după un scandal soldat cu trei bărbaţi înjunghiaţi

Unul dintre cei doi fii ai primarului oraşului Deta, Călin Roman, va fi reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept de armă albă în locuri publice, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mădălina Mezdrea.
''În urma descinderii care a avut loc duminică după-amiaza la domiciliul acestuia, poliţiştii l-au găsit pe suspect, dar şi câteva bunuri ridicate de oamenii legii: o anumită sumă de bani, două cuţite briceag profesioniste, o vestă tip comando, două puşti paintball şi mai multe telefoane mobile. El va fi reţinut pentru 24 de ore, iar luni va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile'', a declarat pentru AGERPRES Mezdrea.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Deta s-au deplasat la o terasă de pe strada Victoriei, unde a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. În urma conflictului a rezultat rănirea lui Ş. Alexandru, de 32 de ani, a lui I. Petru, de 22 de ani şi a lui G. Bogardo, de 23 de ani, toţi din Deta, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele verificări se pare că vinovaţi de producerea scandalului sunt patru tineri, doi dintre ei fiind fiii primarului oraşului Deta, care au plecat de la locul faptei înainte de sosirea echipajelor de poliţie.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept în locuri publice a cuţitului, cercetările continuându-se în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.
Conform declaraţiilor victimelor, consemnate de poliţişti, în timpul altercaţiei, Bogdan Daniel Roman, de 32 de ani, fiul primarului, a scos un cuţit şi a înjunghiat trei tineri. Doi dintre ei au ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu răni grave, iar cel de-al treilea a fost transportat la Spitalul din Deta. Anchetatorii spun că cei doi fii ai edilului au avut mai multe dosare penale, dar au scăpat de cercetări. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu