joi, 21 iulie 2011

Poliţiştii au reţinut o persoană aflată în urmărire internaţională


Un bărbat, urmărit la nivel internaţional întrucât făcea obiectul unei semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, a fost identificat ieri de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Pe numele suspectului exista un mandat european de arestare, emis de către tribunalul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei.
În urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE - I.G.P.R., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, la data de 20 iulie a.c., l-au reţinut pe C. Petru Ioan, de 35 de ani, din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa Năsăud, care a fost extrădat din Italia, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul Timiş, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei.
În fapt, în noaptea de 20/21.02.2010, acesta a pătruns în sediul unei societăţi comerciale din zona Freidorf, pentru a sustrage bunuri. Fiind surprins de paznicul societăţii, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri în zona capului care au dus la decesul persoanei în cauză. După comiterea faptei C. Ioan Petru a plecat din ţară sustrăgându-se astfel urmăririi penale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu