joi, 21 iulie 2011

Suspecţi de furt de fier vechi prinşi în flagrant de poliţişti


În ziua de 20.07.a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală - Peciu Nou, în timp ce efectuau controale pe raza localităţii Cruceni, la staţia de pompare a apei denumită Bica, aparţinând Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, i-au depistat pe A. Gheorghe, de 43 de ani, T. Alexandru Ion, de 23 de ani şi T. Daniel Antonio, de 22 de ani, toţi din localitatea Peciu Nou, judeţul Timiş, în timp ce sustrăgeau fier vechi.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, cei trei folosindu-se de un aparat de tăiat tip autogen conectat la o butelie, au dislocat uşa de acces în staţie, de unde au tăiat mai multe balustrade şi au sustras rozetele de închidere a vanelor.
În microbuzul cu care aceştia transportau bunurile sustrase au fost găsite materiale care provin de la alte staţii de pompare a apei, staţii ce vor fi identificate pe parcursul cercetărilor.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei unde le-au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu