miercuri, 6 iulie 2011

Expoziţie de ceramică la Secţia de Arte a Bibliotecii Judeţene

La ceremonia menită a lansa noua identitate a Bibliotecii Judeţene Timiş, desfasurata in 16 iunie 2011 la Bastion, sectia de arte a primit un nou nume, al ilustrului critic de arta - Sectia de Arte Deliu Petroiu. Pastrând bunele practici si urmând linia traditionala de colaborare institutionala cu Facultatea de Arte si Design, instituita cu ani in urma, de incurajare si promovare a tinerilor artisti, de gazduire si reunire a diverselor tipuri de expresii artistice, de aceasta data, doi absolventi ai sectiei ceramica, Catalin Zegrean, si respectiv sculptura, Andreia Istvan expun impreuna, aducand in atentia publicului un material divers, valorificat prin tehnici specifice sau experimentale de prelucrare a ceramicii si metalului.
Au rezultat lucrari neconventionale care atesta o atitudine stilistica postmodernista, despre care va vorbi poetul Ilie Chelariu.
Expoziţia “Intre sacru si profan” vă aşteaptă la Secţia de Arte Deliu Petroiu din strada Intrarea Doinei nr. 19 din 8 iulie 2011, incepand de la orele 17.30, unde va ramane deschisa si va putea fi vizitata pana in ultima decada a lunii iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu