vineri, 1 iulie 2011

Cei care au furat turma de oi de la Periam au fost prinşi

În urma unor investigaţii, poliţiştii din Sânnicolau Mare, au reuşit identificarea şi reţinerea lui U. PETRU, de 38 de ani, U. DANIEL, de 28 de ani şi M. ANDREI de 20 de ani, toţi trei din localitatea Periam, suspectaţi de comiterea mai multor furturi dar şi a unor infracţiuni cu violenţă pe raza localităţii Periam.
În fapt, cei trei sunt învinuiţi că în noaptea de 25/26.06.2011, în jurul orei 01.00, ar fi sustras de pe izlazul comunal Periam, 105 ovine, din turma de oi aparţinând lui C. Ioan, pe care le-ar fi vândut în localităţile Haţeg, judeţul Hunedoara, Giroc şi Bucovăţ din judeţul Timiş, creând un prejudiciu total în valoare de 45.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, întregul prejudiciu a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
De asemenea, aceştia mai sunt suspectaţi că în perioada mai-iunie 2011, ar fi sustras mai multe porcine, unelte agricole precum şi a unui moped din locuinţele mai multor cetăţeni din comuna Periam, totodată fiind suspectaţi şi de incendierea a 3.000 de Kg de lucernă aparţinând lui V. Dumitru din Periam precum şi de agresarea lui G. Vasile din aceeaşi localitate.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu