miercuri, 17 august 2011

Scandal ţigănesc în inima oraşului

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc un scandal în urma căruia a rezultat vătămarea unei echipe de jurnalişti din cadrul unei televiziuni locale.
În jurul orei 11.45, poliţiştii au fost solicitaţi să aplaneze un conflict izbucnit între două familii, pe strada C.D. Loga din Timişoara. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a intervenit pentru stabilirea ordinii şi liniştii publice.
În urma celor constatate la faţa locului, după ce situaţia a fost aplanată, poliţiştii au luat măsurile legale dispunând sancţionarea contravenţională a celor vinovaţi de producerea scandalului.
După ce a fost aplicată sancţiunea contravenţională, un echipaj de poliţie a rămas în patrulare în zonă, respectivul cartier aflându-se în itinerariul de patrulare.
La puţin timp, cele două familii fiind indignate de prezenţa camerelor de filmat, au început să agreseze verbal jurnaliştii. Poliţiştii au intervenit, din nou, pentru aplanarea situaţiei.
Deoarece în urma altercaţiei, camera de filmat a fost degradată, reprezentanţii mass-media au fost îndrumaţi să depună plângere penală.
În urma celor constatate s-a întocmit un dosar penal pe numele agresorilor pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu