joi, 18 august 2011

Procurorii au finalizat dosarul Deta

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 16.08.2011, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor ROMAN BOGDAN DANIEL, ROMAN CALIN, BIRZAN DANIEL-VASILE, GHERGHEL RADU si STRIMTU VALENTIN PAVEL, sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si a infractiunii de loviri sau alte violente, iar in cazul inculpatului Roman Bogdan Daniel s-a retinut si infractiunea de port, fara drept, a cutitului, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica.
Probele administrate in cauza, pe parcursul urmaririi penale, au relevat faptul ca, in data de 23/24.07.2011, in timp ce se aflau in fata barului Tabu,, din localitatea Deta, inculpatii au agresat partile vatamate S.A. , S.V. , G.B, G.E. si L.P. provocandu-le leziuni corporale care au necesitat intre 7 si 15 zile de ingrijiri medicale. In realizarea actiunii sale agresive, inculpatul Roman Bogdan Daniel s-a folosit de o sabie ( un cutit de mari dimensiuni ), cu ajutorul careia a provocat partilor vatamate leziunile descrise in rapoartele de constatare medico-legale, iar ceilalti inculpati au procedat la imobilizarea victimelor si lovirea acestora cu pumnii si picioarele.
La aceste fapte au asistat mai multe persoane, care in noaptea respectiva erau clientii barului si care, resimtind o puternica temere fata de modul de comitere a faptelor si a urmarilor produse, au parasit zona pentru a nu deveni la randul lor victime.
Dosarul a fost trimis Judecatoriei Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu