luni, 8 august 2011

Omorât la spălătoria din Calea Aradului

În ziua de 5 august 2011, poliţiştilor le-a fost semnalat faptul că în incinta unei spălătorii auto din zona Calea Aradului din Timişoara, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi un medic legist.
În urma primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violenţă, fapt pentru care a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Timişoara, în vederea efectuării autopsiei pentru a fi stabilite cauzele decesului.
În ziua de 6 august, în urma efectuării autopsiei a reieşit faptul că decesul a fost de natură violentă datorându-se unui politraumatism toracic, leziunile putând fi produse prin lovire cu sau de comprimare corpuri/planuri dure.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost depistat M. Iosif, de 22 de ani, din Timişoara, angajat la spălătoria respectivă, suspect de comiterea infracţiunii de omor asupra lui Virgil T., de 56 de ani, din Timişoara.
Persoana în cauză a fost prezentată procurorilor cu propunere de arestare preventivă, în urma studierii materialului probator, judecătorii din cadrul Tribunalului Timiş emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu