joi, 18 august 2011

Timişoara, debut în liga secundă

* Portile stadionului se vor deschide in ziua partidei la ora 18. Accesul se va face pe urmatoarele porti: E (tribuna 0), D, G (tribuna I), L, N (tribuna II) si I (peluza sud).
* Pe aceste porti vor intra atat persoanele care si-au achizitionat policard, cat si suporterii care au cumparat bilet.
* Fanii nostri pot achizitiona de la stadion (magazinul de la intrarea la vestiare) abonamente pentru viitoarea stagiune. Iata preturile: 90 de lei la peluze, 140 de lei la tribunele I si II, 250 de lei la tribuna 0, 2000 de lei la loje, 3000 de lei la VIP. Primele 300 de persoane care isi fac policard vor primi cadou cate o cartela reincarcabila Cosmote.
* Toti posesorii de policard primesc 10% reducere la consumatia de la restaurantul "Da Toni", de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 39 (in Complexul Studentesc).
* Preturile la tichete: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I si II, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la loja, 200 de lei la VIP.
Vineri, 19 august, de la ora 20, va avea loc primul meci oficial din acest sezon pentru Politehnica Timisoara. Din pacate, in liga a doua, dar mesajul transmis de reprezentantii echipei, astazi, 18 august, in conferinta de presa premergatoare meciului cu FC Bihor, a fost ca tot lotul este concentrat pentru revenirea rapida in elita. Antrenorul prinicipal Valentin Velcea a declarat ca jucatorii au trecut peste momentele grele de dupa nelicentierea clubului: "Trebuie sa uitam tot ce s-a intamplat si sa jucam un fotbal cat mai bun, pentru a indeplini ce ne-am propus: revenirea in Liga I. Oportunitatea promovarii exista, ne-au ramas in lot jucatori exponentiali care au evoluat cu Poli in prima divizie si in cupele europene. Ne asteapta un meci greu cu FC Bihor. De fapt, toate partidele din Liga II vor fi dificile, vom intalni echipe ambitioase care indiferent unde le vom intalni vor face antijoc impotriva Politehnicii. Jucatorii au depasit perioada dificila de dupa retrogradarea in liga secunda si sunt pregatiti de reluarea campionatului."
Team-managerul Daniel Stanciu a evidentiat calitatea lotului alb-violet: "Ne asteapta un sezon greu. Nu este usor sa trecem peste aceasta perioada, sa cazi din UEFA Champions League in esalonul secund. Insa incepand de vineri seara va trebui sa uitam de tot ce s-a intamplat. Important este ca si lumea sa vina la stadion sa ne sustina, sa vina pentru oras si pentru echipa. E important ca Poli sa revina repede in prima liga. Avem un efectiv valoros, sa nu uitam ca Luchin, Goga, Sepsi, Tames si Curtean au facut parte anul trecut din cel mai valoros lot din Liga I. Valoric, avem un lot de cel putin mijlocul clasamentului din Liga I. Urmeaza o perioada dificila de jocuri. Avem deja marti o partida in Cupa Romaniei, iar apoi un meci cu ALRO Slatina, una dintre pretentendele la promovare."
Daniel Stanciu a confirmat ca s-a semnat un contract cu Digisport, un contract de imagine si de exclusivitate asupra partidelor de pe teren propriu din Liga 2. De asemenea, de la meciul de vineri seara Poli va purta echipament marca "Joma".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu