joi, 25 august 2011

Razie la Jimbolia

În ziua de 24.08.2011, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreuna cu poliţiştii din cadrul Politiei Oraş Jimbolia, au organizat o acţiune cu efective mărite pe raza localităţii. Cu această ocazie au depistat-o pe M. Elisabeta, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din oraş care difuza muzica ambientala fără a deţine autorizaţie în acest sens.
La sediul societăţii au fost identificate mai multe CD-uri care nu aveau holograme aplicate existând suspiciuni de piraterie.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru permiterea accesului la un calculator, care conţine opere protejate fără consimţământul titularului drepturilor recunoscute şi pentru prezentarea într-un loc public de înregistrări sonore ale unui producător, fără autorizaţie.
Tot cu această ocazie administratorul societăţii a mai fost sancţionat cu 1000 lei conform Legii 12 din anul 1990 pentru că a oferit spre comercializare legume şi fructe fără a afişa preţul produselor.
De asemenea, au mai fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.500 de lei la Legea 12 din 1990, dispunându-se totodată şi confiscarea sumei de 100 de euro.
Astfel, pe strada Mărăşeşti, din Jimbolia au fost identificaţi P. Viorel şi T. Neculai, ambii din aceeaşi localitate, care comercializau pe domeniul public, legume şi fructe, producţie proprie, cu certificat de producător, fără să afişeze preţurile pentru produsele comercializate, motiv pentru care au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 1000 lei fiecare.
Pe strada Republicii din aceeaşi localitate a fost depistat K. Horst, de 42 de ani, din Jimbolia, în timp ce efectua activităţi de schimb valutar ilegal. Susnumitului i-a fost aplicată o sancţiune de 1500 de lei dispunându-se totodată ridicarea în vederea confiscării a sumei de 100 Euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu