miercuri, 10 august 2011

Contrabandă cu ţigări prin lanul de porumb

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Deta au reuşit depistarea şi reţinerea a două persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
În urma activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea traficului cu ţigări la frontiera verde, poliţiştii au depistat pe digul râului Timiş, râu ce desparte frontiera României de cea a Serbiei, pe T. RAFAEL, de 42 de ani, din Timişoara şi T.D.CRISTIAN, de 28 de ani, din comuna Denta, în timp ce se deplasau cu un autoturism.
La vederea lucrătorilor de politie, cei doi suspecţi au încercat să fugă printr-un lan de porumb.
Poliţiştii au procedat la somarea legală şi au oprit autoturismul în cauză. La controlul efectuat au fost găsite doua telefoane mobile, 3830 de euro, precum si şapte sacoşe din rafie, bunuri care au fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Din verificări a rezultat faptul că cele două persoane intenţionau să introducă în ţară ţigări netimbrate pe care urmau să le achiziţioneze de la un cetăţean sârb care îi aştepta pe malul sârbesc al râului Timiş.
T. RAFAEL şi T.D.CRISTIAN au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore pentru tentativă la infracţiunea de contrabandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu