duminică, 21 august 2011

Poliţia de la Deta s-a pus pe treabă

În noaptea de 20/21.08.2011, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în cooperare cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş au efectuat o acţiune pe raza localităţilor Liebling şi Banloc, pentru verificarea legalităţii funcţionării discotecilor şi barurilor.
Cu această ocazie, au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.055 de lei, în urma controalelor efectuate la cele două discoteci verificate.
De asemenea au fost legitimate 75 de persoane, dintre care 11 au fost conduse la sediul posturilor de poliţie unde au fost verificate şi introduse în bazele de date.
Pe linia respectării normelor muncii, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au verificat 6 angajaţi şi 2 administratori care au fost invitaţi la sediul instituţiei în vederea continuării verificărilor.
Poliţiştii au depistat 8 aparate de joc care urmează a fi verificate.
Poliţiştii l-au depistat pe S. Andrei, de 18 ani, din localitatea Ciacova, judeţul Timiş, care în jurul orei 00.40, a condus un autoturism pe raza comunei Banloc.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere, iar autoturismul în cauză era neînmatriculat având aplicate numere false.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu