sâmbătă, 2 iulie 2011

Împreună pentru copiii de la Valea Plopului

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români organizează şi în acest an, pentru a treia oară consecutiv, tabără de voluntari “Împreună pentru copiii de la Valea Plopului”.
Acest eveniment reuneşte în perioada 12-25 iulie 2010 tineri din toată ţara, elevi şi studenţi, dornici de a fi de un real folos centrului ProVita Valea Plopului. Activitatea voluntarilor este constituită din evenimente cu caracter spiritual, cultural şi gospodăresc, ce au un rol formativ pentru participanţi, dintre care menţionăm: participarea zilnică la rugăciunea de dimineaţă şi de seară, precum şi la Sfânta Liturghie din duminici şi sărbători, activităţi educative pentru copiii din centru şi o serie de alte activităţi gospodăreşti în beneficiul asociaţiei ProVita.
În anul 2010, în timpul celor două săptămâni ale taberei au luat parte la activităţi 200 de voluntari care au avut ocazia de a sprijini centrul ProVita prin tot ceea ce au făcut.
Asociaţia ProVita este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit cu sediul în Vălenii de Munte, judeţul Prahova, înfiinţată în anul 1994 de către părintele Nicolae Tănase. Obiectivele principale ale asociaţiei sunt: derularea de programe de asistenţă socială adresate copiilor abandonaţi şi tinerelor mame singure în sistem de plasament, recuperarea fizică, psihică şi morală şi reintegrarea copiilor abandonaţi, lupta împotriva avortului în conformitate cu principiile creştin-ortodoxe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu