duminică, 3 iulie 2011

Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Un număr de 661 de candidaţi au fost eliminaţi de la probele de bacalaureat şi nu vor mai putea susţine în următoarele două sesiuni.
Duminică, între orele 16,00 şi 20,00, vor putea fi depuse contestaţiile, iar soluţionarea acestora se va realiza în perioada 5 - 7 iulie. Afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.
Înscrierea candidaţilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face între 11 şi 15 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română va avea loc în zilele de 22 şi 23 august.
Între 22 şi 24 august vor fi evaluate competenţele de comunicare la limba maternă, în zilele de 23 şi 24 august - la limba de circulaţie internaţională, iar în zilele de 25 şi 26 august - evaluarea competenţelor digitale. Probele scrise vor începe în data de 29 august cu cea de limba şi literatura română, care va fi urmată în 30 august de cea la limba maternă şi în 31 august, de proba obligatorie a profilului. În data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului şi a specializării.
Afişarea rezultatelor se va face în 4 septembrie până la ora 16,00 şi tot în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 7 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu